21 st TF-NGN Meeting

The 21st TF-NGN meeting will be hold on 4-5 July 2006 in Ljubljana, Slovenia (hosted by ARNES)

Location:
Faculty of Mathematics & Physics
Jadranska ulica 19
University of Ljubljana
Ljubljana
Slovenia

Registration is now open !

Local information, provided by ARNES.


Draft Agenda for the 21st TF-NGN Meeting


Tuesday, July 4, 2006

  • 13:30 Opening/logistics/admin
  • 13:40 G√ČANT2 Update (Michael Enrico, DANTE) (30 mins) [pdf]
  • 14:10 UCLPv1.5 for provisioning of p2p links over HEAnet (Victor Reijs, HEAnet) (20 mins) [pdf]
  • 14:30 The Scientific Ring: the Catalan RREN Network Infrastructure (Maria Isabel Gandia Carriedo, CESCA) (30 mins) [pdf]
  • 15:00 GENI - a new breed of testbed for network innovations (Alexander Gall, SWITCH) (30 mins) [[pdf]]

  • 15:30 Break

  • 16:00 New Hardware Evaluation (activity update) (Marcin Gartska, PSNC) (30 mins) [pdf]

20:00 Dinner


Wednesday, July 5, 2006

  • 09:00 IPv6 session (Stig Venaas to lead) (45 mins) [pdf]
  • Is IPv6 still an NGN Topic? Yes! and No! (slides by Carlos Friacas, presented by Stig Venaas) [pdf]
  • 09:45 Advances in High Speed Transport over WDM (David Boyle, Meriton) (45 mins) [pdf]

  • 10:30 Break

  • 11:00 The MOME Meta-Database for Monitoring and Measurement Tools and Traces (Felix Strohmeier, Salzburg Research) (30 mins) [pdf]
  • 11:30 Operational provisioning tool for Ethernet links within HEAnet (Victor Reijs, HEAnet) (30 mins) [pdf]
  • 12:00 Future of TF-NGN (all, 30 mins)
  • 12:30 AOB
  • 13:00 Meeting Close